×

New York

 • Monday - Friday

  8pm - 5am
 • Saturday

  8pm - 2am
 • Sunday

  Closed

Seattle

 • Monday - Friday

  8pm - 5am
 • Saturday

  8pm - 2am
 • Sunday

  Closed

Need Help?

FORGOT YOUR DETAILS?

Intensius i escola d'estiu

L'ACADÈMIA

Vine a la nostra escola d’estiu. Una escola diferent, dirigida a tot el públic, amb propostes molt diverses i adaptades a tots els nivells i edats. Un gran ocasió per tots aquells que vulguin provar per primera vegada la dansa o noves especialitats, i també per tots aquells que requereixen d’una preparació intensa en vistes a d’altres projectes formatius o laborals.

DIRIGIT

Totes les edats i nivells

SERVEIS

Menjador i Allotjament

FLEXIBILITAT

Quota única  o diària

 

INSCRIPCIÓ ONLINE

Ves al formulari 

DESCRIPCIÓ

L’ABC programa, durant els períodes no lectius, diversos cursos dirigits als seus alumnes i als d’altres escoles. L’escola d’estiu té l’objectiu d’oferir noves propostes atractives i diferenciades respecte de la seva activitat curricular. Durant aquests períodes l’ABC pretén sorprendre als seus alumnes i a tots els interessats a provar noves activitats, a treballar amb nous mestres convidats i a viure uns dies diferents pel fet que les vacances han de ser gratificants i aportar un plus que convidi a trencar amb la rutina.

Les propostes també estan dirigides a persones que encara no han fet el pas per iniciar-se en la dansa, o no troben el moment idoni. Per això aquests cursos són una excel·lent ocasió per poder valorar i conèixer la nostra activitat i tot allò que els pot aportar.

CALENDARIS

Els períodes oficialment establerts per als programes intensius i escola d’estiu són els següents:

Programa Intensiu Nadal i Reis: del 27/12/2017 al 5/01/2018

Programa intensiu Setmana Santa: 26/03/2018 al 30/03/2018

Escola d’estiu: del 02/07/2018 al 03/08/2018 i del 03/09/2018 al 07/09/2018

PROGRAMES

Durant els 3 mesos anteriors es publicaran els cursos, el nom dels docents que els impartiran i horaris

SERVEIS

Per aquells cursos que exigeixin als seus participants el trasllat durant unes setmanes prop del nostre centre, disposem per a ells de servei de menjador i allotjament. Si estàs interessat en els nostres serveis especifica-ho en el formulari.

L'Intensiu de Setmana Santa tindrà lloc a les Instal·lacions del QSport Gim Terrassa, i tindràs accés a tot el recinte durant els dies del programa: més de 12.000 m2 al teu servei:      INSTAL·LACIONS

FORMULARI/INSCRIPCIÓ

Per a més informació i per inscriure’t a un dels nostres programes omple el Formulari, i et respondrem o enviarem els documents per finalitzar el procés de inscripció.

Per als cursos destinats a alumnes de nivell avençat o que cursen estudis de formació professional en dansa, és necessari acreditar el curs i escola o centre de formació de procedència, i en cas que no sigui suficient, s’haurà de superar una audició en vídeo.

 

Patrocinadors, Sponsors i Mecenes

TOP