×

New York

 • Monday - Friday

  8pm - 5am
 • Saturday

  8pm - 2am
 • Sunday

  Closed

Seattle

 • Monday - Friday

  8pm - 5am
 • Saturday

  8pm - 2am
 • Sunday

  Closed

Need Help?

FORGOT YOUR DETAILS?

DON QUIXOTE

BALLET DE CATALUNYA

PREMIERE

11.10.2018

11.10.2018:Centre Cultural Terrassa
 11.11.2018 Centre Cultural Terrassa

DON QUIXOTE


El Ballet de Catalunya s’endinsa en aquesta ocasió a l’Espanya manxega, aragonesa i a la capital catalana, Barcelona. Tots ells escenaris d’una de les obres més carismàtiques de la literatura espanyola, convertida en un dels clàssics del repertori i en el que el ballet s’impregna d’una gran riquesa folklòrica, on hi abunden la festa de les tavernes i les seves grans passions amagades.

Sota la direcció artística d’Elias Garcia i Larissa Leznina, el Quixot del Ballet de Catalunya és adaptat a un format amb personalitat pròpia, amb el que s’ha volgut condensar la història amb la dansa com a eix principal i motor de tota la trama que és fàcilment intel·ligible.

L’Obra és presentada en 3 Actes, enlloc dels 4 que originàriament la conformen.
L’adaptació que en fan els directors artístics permeten la seva comprensió a un ampli ventall d’audiències que no necessàriament han d’haver llegit l’obra de Cervantes ni conèixer la coreografia de Petipa en la que el Ballet del Quixot es manté encara fins els nostres dies des de la seva primera aparició el 1869 al Teatre Imperial de Bolshoi. El Ballet de Catalunya interpreta una versió que a diferència de la producció original basada en el llibret de Marius Petipa, es desenvolupa en un entorn particular a la vegada de comptar amb la presència de textos escollits curosament que ofereixen una lectura fidel d’aquesta meravellosa història. A la vegada es suprimeix la pantomima i es trasllada tot el protagonisme a la dansa, amb l’objectiu d’intensificar les emocions i impetuositat tan característiques que es mostren condensades gràcies a la interpretació dels prop de 25 ballarins que componen el Ballet de Catalunya.

Espectacles relacionats

Coneix els ballarins

Vacant

Primer Ballarí

Si estàs interessat en cobrir aquesta plaça, clica a Audicions

Vacant

Primer Ballarí

Si estàs interessat en cobrir aquesta plaça, clica a Audicions

TOP