×

New York

 • Monday - Friday

  8pm - 5am
 • Saturday

  8pm - 2am
 • Sunday

  Closed

Seattle

 • Monday - Friday

  8pm - 5am
 • Saturday

  8pm - 2am
 • Sunday

  Closed

Need Help?

FORGOT YOUR DETAILS?

Dona'ns suport

FUNDACIÓ BALLET DE CATALUNYA

EL TEU SUPORT ÉS IMPORTANT

Les principals tasques de la Fundació Ballet de Catalunya són la difusió de la dansa, creació d’afició i generació de públics.

Assolir aquests objectius requereixen de temps i recolzament, de manera que la dansa clàssica sigui també aquí reconeguda com a la majoria de països on aquesta disciplina forma part del seu patrimoni cultural i artístic més valuós.
Aquest recolzament no només ha de venir de les nostres institucions i administració, sinó de la nostra societat i especialment d’aquelles persones, entitats i organismes culturals i educatius, així com de les mateixes empreses que es sentin identificades amb els nostres objectius.

La Fundació Ballet de Catalunya necessita el mecenatge així com a patrocinadors que permetin l’arrencada del seu ambiciós projecte.
Per a això proposa un pla destinat a acontentar i oferir una especial atenció a totes aquelles persones i empreses que decideixin contribuir amb les seves aportacions, contribucions i recolzament.

Amb la creació del Consell de Mecenes Socis Benefactors, es pretén la fidelització de tots aquests agents, i en definitiva la consecució dels reptes que sempre plantejarà el nostre projecte. En un principi aquestes aportacions tenen un paper primordial en la inversió inicial que necessita el Ballet de Catalunya.

Efectivament, el grau d’ajuda que s’obtingui dels nostres mecenes i patrocinadors, any darrera any, seran decisius per a la obtenció de resultats escenogràfics molt més complerts i que es traduiran immediatament en una posada en escena molt més espectacular. Igualment, aquesta ajuda reforçarà la nostra activitat pedagògica, destinant-se a la millora del programa educatiu, equipaments, i concessió de beques al talent.

FÉS UNA APORTACIÓ

Complimenti el següent formulari i ens posarem en contacte per gestionar la donació i donar-li la benvinguda.


MECENATGE

Amb la seva ajuda, per petita que sigui vostè està contribuint enormement a fer possibles els nostres objectius, potenciant, recolzant i captant el talent que hi ha a casa nostra, afavorint les nostres escenografies i la difusió de la dansa fins a la seva consolidació i reconeixement definitius dins el patrimoni cultural de Catalunya.

El mecenatge té els següents avantatges fiscals:

Les donacions de persones físiques a entitats no lucratives tenen els següents percentatges de deducció:

1 .- Pels primers € 150 de donació: un 75 %

2 .- Per l’import que superi aquests € 150 : un 30 %

A més, una persona que hagués fet en els dos anys immediatament anteriors una donació amb dret a deducció a la mateixa entitat per import igual o superior, el percentatge de deducció a partir dels primers €150 serà del 35 % enlloc del 30 %. Amb aquesta mesura s’està premiant la fidelitat dels donants envers una entitat determinada.

Amb una aportació de 150€ es recuperen: 112,50 €

Amb una aportació de 3.000€ es recuperen: 967,50€

AMICS DE LA FUNDACIÓ

Els nostres amics rebran informació puntual de tots els nostres esdeveniment, activitats i espectacles.
Gaudiran d'avantatges especials i podran venir a provar una classe gratuitament.
Igualment, segons la quantitat aportada rebran els següents avantatges addicionals:

Membre
150 €
10% de descompte/2 entrades a totes les estrenes.

Contribuent
300 €
15% de descompte/2 entrades a totes les estrenes.

Seguidor
600 €
20% de descompte/2 entrades a totes les estrenes i Gales. Regal d'un DVD

SOCIS BENEFACTORS

Els socis benefactors rebràn un reconeixement especial per la seva aportació inicial al nostre projecte, passant a formar part de la Història del Ballet de Catalunya. La quantitat mínima per a convertir-se en Soci Benefactor és de 1.000 €.

Les aportacions dels nostres socis benefectors han de fer possible la construcció de la Seu del Ballet de Catalunya i la seva Acadèmia. Uns espais que conformen l'origen i futura història d'una gran institució juntament amb totes aquelles persones que hagin contribuit amb una aportació considerable i per les que la nostra Fundació treballarà per satisfer amb el seu treball i realització dels seu objectius.

Els nostres Socis Benefactors gaudeixen dels següents avantatges:

Mecenes

1.000 €: 2 entrades a 1 estrena del BNC.  Menció especial a la web "Mecenes del Ballet de Catalunya"

Mecenes / Patró

1.500 €: 2 entrades a 2 estrenes del BNC. Menció especial a la web "Mecenes/Patró del Ballet de Catalunya"

Mecenes / Protector
2.000 €: 2 entrades a 2 estrenes del BNC. Invitació a un refrigeri després de la 1ª estrena/presentació de la companyia amb els ballarins i direcció artística. Menció especial a la web "Mecenes/Protector del Ballet de Catalunya"

Mecenes / Padrí
2.500 €: 2 entrades a 3 estrenes del BNC. Invitació a un refrigeri després de la 1ª estrena/presentació de la companyia amb els ballarins i direcció artística.  Menció especial a la web "Mecenes/Padrí del Ballet de Catalunya"

Mecenes / Benefactor
A partir de 3.000 €, reps una Menció especial a la web "Mecenes/Benefactor del Ballet de Catalunya" i et converteixen en membre del Club de Mecenes

Avantatges dels membres del Club de Mecenes:
 • Dret a sol·licitar l'entrada al Consell de Mecenes i participar activament en el projecte
 • Invitació a totes les estrenes de la companyia
 • Espai reservat al Club a la finalització de les estrenes i invitació a un refrigeri (Centre Cultural Terrassa)
 • Recepcions amb els ballarins convidats i la companyia
 • Dret a visitar l’acadèmia i la companyia, així com a assistir a actes o esdeveniments que es celebrin a les nostres instal·lacions (mostres, tallers, activitats, assajos, etc.)
 • Viatges organitzats acompanyant la companyia i assistint a estrenes de grans companyies
 • Altres propostes del Consell que prosperessin.

Si la seva aportació és a partir de 3.000.-€ pot sol·licitar rebre la nostra Proposta econòmica, amb la que podrà conèixer tota la informació necessària del nostre projecte, dades de la inversió i potenciació dels nostres objectius artístics per mitjà de la seva col·laboració. Igualment pot sol·licitar una entrevista sense compromís per conèixer més detalls i informació de primera mà.

PATROCINADORS

El nostre projecte ofereix avantatges competitives als nostres patrocinadors i esponsors envers la seva imatge, la qual acompanyarà totes les nostres activitats i actuacions de la nostra companyia

El BNC pretén la obtenció d’esponsors oficials, als quals la futura companyia podrà aportar-los beneficis en quant a vendes del seus productes, a la vegada que aquests es puguin comercialitzar a través nostre.

Si el seu producte s’identifica amb el treball, l’esforç, la perseverança , la disciplina i la serietat, la nostra companyia de ballet pot ser un magnífic aliat. Associant la seva imatge a la nostra, a través de la potenciació de tots aquests valors pot suposar una captació de nous clients per a la seva marca.

A la vegada perseguim sobretot, que tots aquells que segueixin al nostre costat any darrera any, puguin treballar conjuntament amb nosaltres amb la finalitat d’assolir beneficis reals i quantificables, posant els nostres actius i ballarins a la seva disposició per a les seves pròpies promocions.

Les entitats i empreses seran considerades mecenes si opten per aportar quantitats establertes en el seu apartat. La seva menció i col·laboració serà present a la nostra web i programes de mà.

A partir de quantitats superiors les entitats o empreses seran considerades patrocinadors o sponsors, i rebran la nostra proposta econòmica. Fidelitzar als nostres patrocinadors és un dels principals objectius del projecte BNC, que considera essencial la constant col·laboració privada així com la implicació directa de representants d'aquestes entitats dins els òrgans executius o participatius de la fundació. Explorar nous camps i treballar per a la consecució d'objectius comuns és també un dels nostres grans reptes, que esperem donguin com a resultat la creació de nous públics per les arts escèniques en general.

Contactar: patrocinis@catalunyaballet.com

Patrocinadors, Sponsors i Mecenes

TOP