×

New York

 • Monday - Friday

  8pm - 5am
 • Saturday

  8pm - 2am
 • Sunday

  Closed

Seattle

 • Monday - Friday

  8pm - 5am
 • Saturday

  8pm - 2am
 • Sunday

  Closed

Need Help?

FORGOT YOUR DETAILS?

Audicions

LA COMPANYIA

No hi ha actualment cap convocatòria d'Audicions al Ballet de Catalunya 

El Ballet de Catalunya disposa actualment de 10 vacants per al Grup Trainee.

En cas de tenir disponibilitat per incorporar-se de forma immediata, pot sol·licitar una audició privada escrivint a [email protected] La petició serà revisada pel nostre equip i s'informarà si ha estat o no acceptat/ada per a l'audició presencial.

A la sol·licitud d'Audició Privada cal adjuntar la següent informació:

- Fotografia de cara i 2 fotografies artístiques

- Link o video, interpretant una peça de repertori i una altra de neoclàssica

- Curriculum (cal incloure edat, formació i experiència professional)

L'objectiu de la companyia BNC és donar cabuda al màxim talent, configurant-se com a referent i imatge reconeguda gràcies a la diversificació dels professionals que la integren: ballarins professionals, aprenents i grups Trainee 1 i Trainee 2.

CONVOCATÒRIES

Les convocatòries tindran lloc tantes vegades com sigui necessari fins a esgotar les vacants i en qualsevol cas si el nombre de vacants fos superior o en sorgissin de noves.

Els candidats poden enregistrar-se a les audicions en qualsevol moment, tant si està publicada la convocatòria com si no. Tots els aspirants enregistrats seran informats expressament de la convocatòria quan aquesta es publiqui.

La seva publicació es realitzarà a través de la web, portals professionals, xarxes socials del BNC, i per mitjà de la nostra Newsletter.

On?

Centre Cultural de Terrassa.
Rambla d’Egara, 340
08221 TERRASSA.

Quan?

 

DESCRIPCIÓ

Per poder optar a una posició dins el BNC oferim diferents alternatives contractuals segons el grau d’experiència dels candidats professionals.

No obstant, l’objectiu de la companyia BNC és donar cabuda al màxim talent tant si aquest ha assolit una titulació com si no. Per això disposem de fórmules que ens permeten oferir una alternativa a tots aquells joves que trobant-se en les últimes etapes de la seva formació puguin assolir la seva professionalització acollint-se als nostres programes formatius, a la vegada d’adquirir una experiència complementària amb l’objectiu d’assegurar la seva ràpida incorporació al mercat laboral.

El BNC ofereix contractes de treball fixes, contractes temporals per obra i contractes a temps parcial en pràctiques per als recent diplomats (Diplomats Aprenents). Els candidats que poden optar a aquests contractes han de ser professionals, amb o sense experiència.

 

REQUISITS

Els requisits per poder optar a una plaça com a Ballarí Professional o Diplomat Aprenent dins la companyia del Ballet de Catalunya són els següents:

 • Edat mínima: 16 anys
 • Nivell molt alt en tècnica clàssica
 • Nivell alt en tècnica neoclàssica i contemporània
 • Curriculum que ha d'incloure alçada, pes i nacionalitat
 • 3 fotografies: una de cara i dues de cos sencer amb roba apta per a la dansa
 • Superar la Pre-audició aportant un link o video que no excedeixi els 10 minuts i on s'hi observi la pràctica del ballet (variació de repertori o una classe de ballet)
 • Superar l'audició presencial (només aquells candidats que hagin superat la pre-audició)

VACANTS

El BNC disposa actualment de 30 places per a ballarins professionals, les quals comporten diferents tipus de contractació:

Ballarins professionals amb experiència:

 •  Contractes fixes a jornada completa amb experiència professional acreditada suficient
 •  Contractes fixes discontinus per a ballarins professionals amb experiència acreditada suficient

Diplomats Aprenents:

 •  Contractes en pràctiques a temps parcial per a ballarins de recent titulació amb o sense experiència.

El BNC també disposarà de més places segons el format de les obres que programi. Per això en les seves audicions també valorarà candidats que no entrant en la companyia puguin ser cridats en determinades ocasions per períodes de 3 a 4 mesos, en funció de la durada dels assajos i representacions:

 • Contractes temporals per obra: Ballarins professionals o en pràctiques que seran contractats en determinades obres on es requereixi un major nombre de ballarins que els disponibles en la plantilla

ALTRES VACANTS

Figurants

 • Hi ha vacants per a figuració en determinades obres. Hi ha places per a professionals de la dansa amb diferents nivells segons els paper requerit. Igualment actors o figurants que no necessàriament han de ser ballarins. Pots aportar el teu curriculum a [email protected] i ens posarem en contacte.

CONDICIONS I INCENTIUS

Les condicions de contractació són les establertes en la legislació vigent relativa al tipus de contractes previstos segons la plaça ocupada pel ballarí  i serà d’aplicació el conveni Estatal De Sales de Festa i Ball i en el que s’estipulen els drets i obligacions per ambdues parts que conformen la relació laboral.

Incentius:

 • La voluntat de la direcció artística del BNC és la de comptar amb una plantilla de ballarins consolidada on el seu benestar, aspiracions i promoció personal són plenament tingudes en compte amb la finalitat de fomentar la seva plena realització artística i professional.
 • Assegurança privada addicional
 • Contractes Fixes
 • Contractes Fixes Discontinus 
 • Ballarins en pràctiques amb contracte

ADMISSIÓ

1.- Acceptació: Una vegada hagis superat l’audició, es comunicarà la teva acceptació i la plaça que t’ha estat assignada

2.- Entrevista i signatura: Es convocarà al candidat a una entrevista per a la comunicació de les condicions concretes del contracte assignat d’acord amb la legislació vigent i posterior signatura que obligarà a ambdues parts en virtut de la nova relació laboral iniciada.

Patrocinadors, Sponsors i Mecenes

TOP