×

New York

 • Monday - Friday

  8pm - 5am
 • Saturday

  8pm - 2am
 • Sunday

  Closed

Seattle

 • Monday - Friday

  8pm - 5am
 • Saturday

  8pm - 2am
 • Sunday

  Closed

Need Help?

FORGOT YOUR DETAILS?

BNC Opening Gala

PRIMERA GALA DE DANSA DEL BALLET DE CATALUNYA | ACTE DE PRESENTACIO

ESTRENA DE LA COMPANYIA

19.11.2017

ESDEVENIMENT ÚNIC

On:Centre Cultural de Terrassa
Quan:19.11.2017
Entrades:14 - 28€

BNC Opening Gala

Presentació Oficial del Ballet de Catalunya

El Ballet de Catalunya és la nova companyia de Catalunya nascuda amb vocació de mostrar la millor dansa feta a casa i consolidar així la nostra capacitat artística envers aquesta disciplina.

Sota la mà d’una direcció artística de primera línia, encapçalada per Elias Garcia i Larissa Lezhnina, el nou Ballet de Catalunya evoca a la dansa més exigent i de tècnica acurada, mostrant peces del repertori clàssic combinades amb coreografies originals del mateix Elias Garcia i l’italià Raphael Bianco.

La BNC Opening Gala es configura així com un homenatge al treball, esforç i col·laboració de totes aquelles persones i institucions que amb petits gests i entusiasme han acompanyat a l’equip per poder oferir al gran públic una primera mostra del magnífic treball dels seus ballarins, els quals interpretaran, entre d’altres, peces com Corpi, Plenitude, Ensemble i d’altres més clàssiques com Suite de Paquita i el Pas de Deux del Corsari.

Companyia resident al CENTRE CULTURAL DE TERRASSA: Identificat com el teatre amb la programació més àmplia dedicada a la dansa a Catalunya es converteix en la seu estable del Ballet de Catalunya. Inaugurat l’any 1980, el Centre Cultural de Terrassa és un equipament que ofereix una àmplia activitat cultural destinada a tots els públics. El seu constant creixement, el porten avui a afrontar un nou repte com és el d’acollir la Residència de la primera companyia de Dansa Clàssica i reforçant la seva imatge de referència en el sector.

Espectacles relacionats

Coneix els ballarins

Vacant

Primer Ballarí

Si estàs interessat en cobrir aquesta plaça, clica a Audicions

Vacant

Primer Ballarí

Si estàs interessat en cobrir aquesta plaça, clica a Audicions

Patrocinadors, Sponsors i Mecenes

TOP