×

New York

 • Monday - Friday

  8pm - 5am
 • Saturday

  8pm - 2am
 • Sunday

  Closed

Seattle

 • Monday - Friday

  8pm - 5am
 • Saturday

  8pm - 2am
 • Sunday

  Closed

Need Help?

FORGOT YOUR DETAILS?

BALLET DE CATALUNYA DIVERTISMENT

PRIMERA GALA DE DANSA DEL BALLET DE CATALUNYA

PROPERA FUNCIÓ

22.04.2018

DIVERTISMENT

Art, Virtuosisme i Tècnica

El Ballet de Catalunya és la nova companyia de Catalunya nascuda amb vocació de mostrar la millor dansa feta a casa i consolidar així la nostra capacitat artística envers aquesta disciplina.

Sota la mà d’una direcció artística de primera línia, encapçalada per Elias Garcia i Larissa Lezhnina, el nou Ballet de Catalunya evoca a la dansa més exigent i de tècnica acurada, mostrant peces del repertori clàssic combinades amb coreografies originals del mateix Elias Garcia i l’italià Raphael Bianco.

La BNC Opening Gala, títol original del programa, s'ha configurat com un homenatge al treball, esforç i col·laboració de totes aquelles persones i institucions que amb petits gests i entusiasme han acompanyat a l’equip per poder oferir al gran públic una primera mostra del magnífic treball dels seus ballarins.

Aquesta Gala adquireix la nova denominació de BALLET DE CATALUNYA DIVERTISMENT, amb la que es dóna continuïtat al programa presentat el dia de la seva estrena el 19.11.2017 on s'inclouen peces com Corpi, Plenitude, Ensemble i d’altres més clàssiques com Suite de Paquita i el Pas de Deux del Corsari.

Companyia resident al CENTRE CULTURAL DE TERRASSA: Identificat com el teatre amb la programació més àmplia dedicada a la dansa a Catalunya es converteix en la seu estable del Ballet de Catalunya. Inaugurat l’any 1980, el Centre Cultural de Terrassa és un equipament que ofereix una àmplia activitat cultural destinada a tots els públics. El seu constant creixement, el porten avui a afrontar un nou repte com és el d’acollir la Residència de la primera companyia de Dansa Clàssica i reforçant la seva imatge de referència en el sector.

Espectacles relacionats

Coneix els ballarins

Vacant

Primer Ballarí

Si estàs interessat en cobrir aquesta plaça, clica a Audicions

Vacant

Primer Ballarí

Si estàs interessat en cobrir aquesta plaça, clica a Audicions

Patrocinadors, Sponsors i Mecenes

TOP