×

New York

 • Monday - Friday

  8pm - 5am
 • Saturday

  8pm - 2am
 • Sunday

  Closed

Seattle

 • Monday - Friday

  8pm - 5am
 • Saturday

  8pm - 2am
 • Sunday

  Closed

Need Help?

FORGOT YOUR DETAILS?

Triple Bill

Temporada del Ballet de Catalunya

ESTRENA

Abril 2018

Triple Bill


Programa triple de reconeguts coreògrafs:

Remi Wortmeyer, Katarzyna Kozielska i Direcció Artística del BNC

Música: Serguéi Prokófiev, Cliff Smalls, Mason Bates, Ryuichi Sakamoto

ESTRENA MUNDIAL: 28 D'ABRIL

3ª estrena configurada per 3 blocs coreogràfics on es mostren diversitat de peces creades especialment pel Ballet de Catalunya. Reconeguts coreògrafs internacionals, Remi Wortmeyer, del Het National Ballet i Katarzyna Kozielska, del Stuttgart Ballet s’endinsen en els ballarins del BNC per donar forma a les seves creacions.

Remi Wortmeyer, basa la seva inspiració en el reconegut artista holandès Piet Mondrian, creador del neoplasticisme, i buscador de l’art en estat pur. Remi, pintor a més de ballarí, parteix de l’obra de Mondrian que persegueix trobar l’estructura bàsica de l’univers eliminant tota forma i centrant-se en la trama de línies negres sobre blanc i presència de rectangles de colors primaris. Segons Mondrian, una vegada arribats al real absolut, l’art ja no hauria de ser necessari.

Katarzyna Kozielska, semi-solista del Stuttgart Ballet, ha compaginat la interpretació amb una intensa activitat coreogràfica al llarg de les últimes temporades. Katarzyna crea en funció del ballarí que té al davant i és capaç de canviar esquemes previs si allò que veu ho demana. Així mateix ella diu que la música és molt més fidel al seu estat d’ànim que ella mateixa, i la seva font de inspiració són la gent i la ciutat.

Un tercer bloc coreògrafic és el protagonitzat per la creativitat d’un dels joves ballarins de la companyia, Lorenzo Misuri. El seu Loro In Lei, evoca a les grans virtuts de la dona i les contraposa amb el seu costat més obscur però que a la vegada la reafirmen i porten a la seva seguretat i plenitud amb l’arribada de l’amor

Tancant aquest tercer bloc, Leo Sorribes, també  presenta el seu Fast Avance, inspirat en el compositor Mason Bates, reconegut amb la Medalla Heinz per haver traslladat la orquestra a la era digital amb la seva música. Ritme tecno i música simfònica animen amb aquesta coreografia a posar  a prova les habilitats tècniques i artístiques dels ballarins.

Fotografies

Premsa

Espectacles relacionats

Els ballarins

Vacant

Primer Ballarí

Si estàs interessat en cobrir aquesta plaça, clica a Audicions

Vacant

Primer Ballarí

Si estàs interessat en cobrir aquesta plaça, clica a Audicions

Patrocinadors, Sponsors i Mecenes

TOP